Mit egyél a Szigeten?

Nézd meg, melyik partnerünknél milyen ételkínálatból válogathatsz!

Ételzónáink a tavalyihoz képest az alábbiakban újulnak meg:

  1. Az idei Sziget Fesztiválon a nemzetközi felhozatalt bővítjük. Többek között kínai, thai, indonéz, japán, görög, francia, brazil, amerikai, szerb, mexikói, török kínálattal is készülünk, de nem kell aggódni, a magyar konyha is képviselteti magát!
  2. VIP vendégeink számára a Digó Pizza, a Yama Budapest, a Nemo Étterem és a 101 Bisztró biztosítja a legjobb ízeket.
  3. Minden vendéglátóhely a fesztiválon köteles minden kereskedelmi egységnél minimum 1 db 2500 Ft alatti ételt a kínálatában feltűntetni! (VIP helyszínre nem vonatkozik)
  4. A Sziget Fesztivál ételkínálatában vegetáriánus, vegán, illetve laktózmentes ételek is megtalálhatóak. Figyeld a jelöléseket!
  5. A vendéglátóegységek úgynevezett Food Courtokban találhatóak a Sziget Fesztivál területén, ahol nagy figyelmet fordítunk a kényelemre. (Árnyékolás, ülőhelyek biztosítása.)
  6. Több blokkunk is vörös hús mentes lesz, ezzel is figyelve a környezettudatosságra, továbbá a pálmaolaj felhasználás csökkenésére is nagy hangsúlyt fektetünk.
  7. Számos zöldség-gyümölcs ponttal készülünk, ahol egészséges turmixot (vitamin bombát) is készítenek a látogatóknak.
  8. Évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra. Minden szerződött partnerünktől elvárjuk, hogy a műanyag zacskók, nylon táskák, eldobható tányérok, evőeszközök és egyéb csomagolóanyagok helyett kizárólag papír vagy környezetbarát, illetve lebomló anyagokból készült kellékeket használjanak. Emellett minden partnerünk számára kötelező a hulladékok szelektív gyűjtése, különös tekintettel a PET palackokra, az ALU dobozokra és a karton, illetve a fóliacsomagolásokra.

Choose the one that suits your taste

Vegetáriánus

Vegán

Gluténmentes

Laktózmentes

Cukormentes

GAZDA GRILL Foodtruck

GAZDA magyaros prémium grill ételek

Tribute

Zing Burger

Koncert előtt vagy koncert után, ebédre vagy hajnalban, ahogy szeretnéd. Zing your life a Szigeten is! Gondosan válogatott alapanyagainkból egytől egyig mi készítjük a burgered hozzávalóit. Magas minőségű hambijaink különleges ízélménnyel csak arra várnak, hogy kipróbáld őket.

Nagyszínpad-Corso

Csóka Food Truck

A sziget legjobb Csóka Buritója.

Park Camping

NEMO Fish and Chips and Seafood

Ropogós Fish and Chips, Calamari Fritti és Rántott garnéla specialitásokkal várunk mindenkit. Vegán halrudacskával és Rántott cukkinivelis készülünk nektek!

VIP

CHE CHE BURGER

Egyedi, spéci burgerek rozsos buciban, színhúsból, házi szószokkal!

Sziget Ville

Asli Indonesia

Gazdag fűszerezéséről híres autentikus indonéz ételeket készítünk.

Global Village

Burger bár-hol

‘A tökéletes burger nemcsak legenda.’

Sziget City Center

East Port

A Közel-Kelet ízei, shawarma, humusz, falafel, húsos, vegetáriánus és vegán verziókban ahogy szeretnéd!

Csónakház

Balkán Bistro

Balkán ízvilágú, pljeskavica és Csevap burgerek kemencés lepényben és tálban.

Park Camping

Vegan Burrito Heaven

A vegan love food truckunknál eddig a burrito-t szerettétek a legjobban, így idén csinálunk egy külön burrito-s egységet, amit sátras eladóhelyként találtok meg. Különböző burritókat tudtok majd kóstolni, mint Chili, Chick’n, Tuna burrito, és sült krumplit is mennyei szószokkal.

Freedome

Casa Piadiana

Olasz lepénykenyerek és prémium streetfood ételek, pulled pork szendvicsek smokerben sütve

Csónakház

Lalibela Gyros büfé

Saját húsüzemmel rendelkezünk ahol a pácolt húsokat egyedileg készítjük, gyros előállító üzemünk eredeti saját recept alapján készíti a gyrosokat

Nagyszínpad Corso

Lalibela Grillkonyha

Eredeti receptúrával készített saját gyártású gyrost készítünk, grill ételeink roston készülnek, hazai beszállítókkal dolgozunk, a pácolt húskészítményeket gyrost, saslikot saját húsüzemben állítjuk elő

Csónakház

Coffee Point

A Fesztivál kávézója évek óta.

Cake to go Budapest

Valósághű (kaja)tortákkal értünk el országos ismertséget a médiában, de portfóliónk szinte végtelen. Prémium alapanyagokból készítjük pogácsáinkat, szendvicseinket, süteményeinket, és otthon vagyunk a mentes ételekben is: cukor-, gluténmentesen étkezők és vegánok részére is tökéletes ízélmény garantálunk.

Nagyszínpad-Corso

Festival Toast

Toast melegszendvicset, chicken boxot,falafel boxot, chicken nuggetset, fish and chipset, vega boxot, lepényt, rántott húst illetve sajtot árusítunk. Frissítőnek vizet, üdítőt és házi limonádét kínálunk.

Siesta Camping

Döner Kebab

Gyrost, toast melegszendvicset, lepényt, rántott sajtot és húst, chicken nuggetset és fish and chipset árusítunk,illetve vegetáriánus választékunk is van. Frissítőnek árulunk vizet, üdítőt és házi limonádét.

dropYard
 

Lovas házi kürtőskalács

Kürtőskalács készítés

Freedome

VAN thai wok bár

Tradicionális thai konyha, friss tomyum leves, zöld-vörös sárga curry, glutén mentes, végén laktózmentes termékek. Csirkével, tofuval, rákkal dolgozunk, friss korianderrel, babcsírával szervírozunk. Sült sárga tésztával is készülünk. Csak kókusztejjel dolgozunk.

Global Village

Vegan Love - Vegan Street Food

2016 óta visszük előre Budapest vegan street food vonalát, mindig megújuló étlappal, nemzetek konyháiból válogatva. Hamburgerek, hotdogok, tésztaételek, levesek, saláták, snack-ek, desszertek, szinte minden megtalálható nálunk.

Freedome

MÁK & MOL pop-up

A legendás MÁKlángos lelőhelye - Mizsei János séf progresszív kreativitása nem csupán egy belvárosi fine dining étterem falai között, de egy food truck-ban is felejthetetlen ízélményeket varázsol a tányérra.

Csónakház

Kaméleon Gyros & Hamburger House

Több féle hamburger variációk a csirketől a marháig megtalálható étlapunkon, ezen kívül tradicionális görög gyrost is értékesít az egységünk házi pitában, boxban vagy tálon.

Freedome

Kolbász és Kenyér

Frissen sült kenyér, frissen sült kolbász. Az ételeknél már csak a teherautó vagányabb, amiről árusítjuk. Kóstold meg a kacsa húsos kakukkfüves kolbászunkat, vagy a szarvas húsosat borókával, esetleg pörögj rá egy vaddisznó húsos vörösboros kolbászra, de kaphatsz nálunk hagyományos magyaros paprikásat is.

Csónakház

Unicorn Universe

Európa Első Unikornis Bisztrója egy egész univerzummal települ ki a Szigetre! Színes hamburgerek, vegán és snack falatok, Szerencsekerék és Beauty Sátor várjuk a Szitizeneket!

Csónakház

Bubble waffle Hong Kong Egg Waffle

Bubrék Gofri egy különleges töltött édesség

Global Village

Meraki Görög Ételbár

Autentikus görög ételbár négy keréken.

Főbejárat

Plant Revolt

Növényi alapú, gluténmentes , szójamentes, vegán streetfood termékek

dropYard

Mi a Kavics

Ínycsiklandó, kiadós ételek a füst, a hús, a jókedv jegyében. PULLED PORK - lassú tűz , GRILL - forró vas, BBQ - szaftos falat, MUSIC - tökéletes bpm.

Siesta Camping

Waffle Dog

Mi egy 6 éve működő,a tinik és fiatal felnőttek körében népszerű gofrizó vagyunk.Belga gofrit,holland mini palacsintát és milkshake-eket árusítunk

Csónakház
 

TRANSILVÁNIA FOOD

Célunk, hogy együtt nyissuk meg az erdélyi gasztronómiai kultúra új fejezetét. Elindultunk közösen azon az úton, ami a gasztronómiai hagyományaink és készségeink újrafelfedezéséhez és az eltűnőben lévő örökségünk megmentéséhez vezet.

Sziget City Center

Burrito Del Diablo

A burrito egy lenyűgözően ízletes és tápláló étel, ami a mexikói konyha egyik legismertebb és legkedveltebb fogása. Ez egy tekercselt tortilla lap, amelyet különféle ínycsiklandó hozzávalókkal töltünk meg, mint pl. marhahús, a csirke, a tonhal vagy a vegetáriánus verziók esetén a mozzarella, a bab, a rizs, a zöldségek és a sajt.

Global Village

Olé Churros

Az Olé Churros egy izgalmas és ízletes változata a hagyományos churrosnak, ami a spanyol sütemények egyik ikonikus tagja. A lényeges különbség a töltött churrosoknál az, hogy a sülés után nemcsak meghintik őket fahéjas cukorral, hanem egy különleges töltelékkel is megpakolják.

Global Village

à table!

Történetünk 2011-ben, a Retek utcában kezdődött. A Retek utcai üzlet sikere után döntöttünk úgy, hogy újabb üzleteket nyitunk, így még több budapestinek és a városba látogatónak tudjuk bemutatni a francia vidék ízeit.

Siesta Camping

Raclette by Lili

A lágyan olvadó francia Raclette sajtot helyben sütött ropogós bagettra, vagy apró szemű parázsburgonyára "húzzuk". Speciális fűszerkeverékünkkel, felvágottal és savanyú feltétkülönlegességekkel kínáljuk.

Főbejárat

Mambo Pasta Bistro

A Mambo autentikus olasz tésztaételeket és klasszikus toastokat kínál olasz szakácsok által frissen elkészítve. Az évek óta rendkívül népszerű bolognai ragunk mellett vegetariánus és vegán fogásokat is találtok nálunk. Ha unod a pastasciuttát válassz gnocchit vagy tortellinit! Minden fogást kiváló minőségű, olasz durumtésztával, extra szűz olívaolajjal és grana padanóval, szívvel-lélekkel készítünk.

Siesta Camping

101 BISTRO

A 101 Bistrót Tajpej forgalmas bisztró világa és teaházai inspirálták. A menü felépítése a klasszikus és modern Tajvan ételeire helyezi a hangsúlyt, amit erősen befolyásolt a kontinentális Kína, Japán, valamint a nyugati világ. Igyekszünk hazai alapanyagokból, tradicionális keleti technikákkal létrehozni valamit, ami hű az eredetéhez.

VIP

VICTOR'S TACO

Eredeti tulumi tacok, kézzel készült kukorica tortillában, fűszeres csirkehússal, pico di gallo salsával, quacanoleval, jalapenoval vegán változatban is.

New Yotk Hot Dog

NEW YORK-i hot dog virslivel vagy sült, sajtos kolbásszal, vega változatban is a SZIGET 20 pontján!

Szürkeharcsa Halbár FISH&CHIPS

Édesvízi és tengeri hal ételek gluténmentesen

dropYard

Ázsiai Fúziós Konyha by SushImádó

Az ázsiai fúziós konyha egyedülálló élményt nyújt, ahol a hagyományos ízeket és technikákat keverjük össze modern elemekkel. Étlapunkon különleges, pikáns stir-fry tészták, ízgazdag egg fried rice, frissítő poke bowl, "detox" pho leves, valamint kreatív sushi donut és sushi válogatások találhatók.

Global Village

FOOD ISLAND

Kereskedelmi egységünk, igyekszik a fesztivál résztvevőinek szélesebb körű kiszolgálását és igényét ,változatos többféle ételkínálattal kielégíteni Íme néhány javaslat : Tésztafélék és hamburgerek: Válogatott tésztaételek, például spagetti, penne vagy ravioli különböző szószokkal (bolognai, carbonara, paradicsomos-pestos stb.). Hamburgerek különböző formában és feltétekkel. Vega formában is.

Freedome

Gyümölcs-Smoothie

Vitamin bomba

Siesta

Palacsintázó-Jégkásás

Itt minden édes és sós finomságot megtalálsz.

Csónakház SteetFood

NAPFÉNYES VEGAN FOODS

20 éve készítünk vegan ételeket fesztiválokon is. Vegan finomságainkal szeretettel várunk Benneteket idén két standon is.

Freedome

Happy Churros

Food trunck autónkban nagy sikerrel kínáljuk a tej és tojásmentes, vegán churrosainkat, melyeket hagyományos fahéjas cukorral ízesítünk. Különleges, édes krémekkel kínáljuk őket, hogy az élmény teljessé váljon.

Főbejárat

Mac'N'More

Könnyen fogyasztható egytálétel, rántott csirkemellel, különböző rántott zöldségekkel, választható feltétekkel és szószokkal.

Nagyszínpad-Corso

BITE FOOD EXPRESS-SCHNITZEL&FRIES

Hagyományos konyha. Kínálatunkban rántotthús és sültkrumpli szerepel, melyekhez különböző szószokat kérhettek. Hagyományos ízek, egyszerű választás és gyors kiszolgálás. Ha olyat szeretnél enni, amit sétálás közben is tudsz fogyasztani, friss, meleg, finom és még várni sem kell rá, akkor nálunk a helyed!

Siesta Camping

BITE FOOD BOX

STREETFOOD KONYHA A kínálatunkban a modern gasztronómia különleges ízeit ötvöztük, olykor hagyományos elemekkel. Az étlapon található ételeink között laktózmentes, vega és vegán termékek is fellelhetőek. A kiszolgálás mindig nagyon gyors, számottevő várakozási idő szinte sosincs.

Csónakház

BITE FOOD TRUCK

BITE FOOD TRUCK-STREETFOOD KONYHA A kínálatunkban a modern gasztronómia különleges ízeit ötvöztük, olykor hagyományos elemekkel. Az étlapon található ételeink között laktózmentes, vega és vegán termékek is fellelhetőek. A kiszolgálás mindig nagyon gyors, számottevő várakozási idő szinte sosincs.

Csónakház

Candylove

"a party vattacukor nélkül csak egy megbeszélés"

Freedome

Festival Bakery - Egg Variations

Friss pék áru, és tojás ételek újragondolva

Siesta Camping

Dream Steam

A DreamSteam egy egyedi, izgalmas és teljesen új gőzgombóc food truck a piacon. Különlegessége, hogy nem csak édes verziókat készítünk desszert gyanánt, hanem sós változatokat is főételként. A gombócok a saját pékségben kézzel készülnek egyedi recept alapján és mind a desszertek, mind pedig a főételek feltéteit is saját magunk alkotjuk meg.

dropYard

Smokey Monkies BBQ

A Smokey Monkies BBQ-nál Magyarország legautentikusabb barbecue élményét szeretnénk nyújtani. Ehhez nem csak a nagy odaadással készülő húsaink sütési eljárását fejlesztettük tökélyre, de még a smokert is saját magunk építettük, hogy az utolsó részletig minden házon belül készülhessen. A technológiai tudás egyenesen Texasból érkezett hozzánk.

Csónakház

Asian Street Foot

Különleges ázsiai utcai látványkonyha.

Sziget Ville

NemDezső

Oldtimer piros tűzoltó autóból kialakított food truck, amely 2019-ben szakmai döntés alapján az év food truckje lett Magyarországon.

Csónakház
 

Crunchy

Amerikai, roppanós bundájú csirke szendvics

Nagyszínpad-Corso

YAMA Budapest

A legjobb ázsiai fúziós specialitásokon keresztül kínálunk élményeket és emlékeket. Ételeinket és italainkat egyszerre jellemzi a tradíció iránti tisztelet, a kísérletezés öröme és a kreativitás szabadsága.

VIP

ALDI SHOP&GRILL

Idén is kifejezetten a fesztiválozók számára kialakított pop-up bolttal települünk ki, ám ezúttal még nagyobb méretű és természetesen még szélesebb kínálattal: élelmiszerekkel, friss zöldségekkel és gyümölcsökkel, helyben sütött pékáruval várunk mindenkit. Az üzletben a megszokott, bolti árakon vásárolhattok be, így a pénztárcátok is jól jár.

The Grilled Piggy

Nyárson sült malacot sütünk és négyféle szendvicsbe kínáljuk

Sziget Ville

Pizza and Pizza

Gyors finom forró pizza várja a vendégeket a Sziget minden ételudvarában.

Csónakház

Tuning

Burger, szmokerben készült húsételek.

Csónakház

Goulash to go

Standjainkban, helyben készült gulyás levest árulunk.

Sziget Ville

Fecsketető Lángos

A Fecsketető, hagyományos ízek mellett, újragondolt formába bújtatott lángosokat készít. Kóstold meg Sajtos-tejfölösünket, Elnöki lángosunkat, vagy specialitásunkat, a Camembertes lángost áfonyalekvárral!

Sziget Ville

Microgreen & Juice Bar

Mikrozöld, Saláta, Juice, Smoothie, Bagel szendvics, Frappé

dropYard

Meraki görög foodtruck

Autentikus görög ételeket adunk streetfood formában, közben figyelve a vega vegán ételeket kedvelő vendégeinkre is.

Park Camping

Piknik UtczaBár

A Piknik UtczaBár truckjában általában extravagáns, jól átgondolt kreációkat lehet találni a burgereken, grillezett húsokon át a mexikói finomságokig. Most a Piknik mexikó felé vette az irányt és sokak nagy kedvencét, a burrito-t hozta el a Sziget-re jérce, marha, valamint vegetáriánus változatban is!

Csónakház
 

POLA-POLA

A délszláv ízek elég markánsak: sok a fűszer, a húsnak erőteljes jellege van, mindehhez pedig társul a füstösség, a karcos aromák. Viszont semmi sincs túlbonyolítva, hiszen már egy lepény, grillen sült hús és némi hagyma is elég a boldogsághoz. Ezen az úton indult el a Pola Pola.

Siesta Camping

Térképen is nézd meg, hogy hol vannak!